پنج سایت کاربردی برای فرهنگیان
5 سایتی که هر فرهنگی باید بشناسه
این پنج سایت کاربردی برای فرهنگیان از مهمترین سایت هایی هستن که معلمان با آن ها سروکار دارند.
استفاده از این سایت ها می تواند باعث بهبود فرآیند تدریس، افزایش دانش و مهارتهای حرفه ای، و دسترسی به اطلاعات به روز و آخرین اخبار و صرفه جویی در وقت کمک کنند.با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، فرهنگیان میتوانند از سایتهای مختلف برای بهبود کیفیت آموزش و یادگیری استفاده کنند. در این مقاله، پنج سایت مهم برای فرهنگیان را معرفی می کنیم که هر کدام از آن ها می توانند به نوعی به معلمان در انجام وظایفشان کمک کنند.
با ما همراه باشید تا بهترین سایت های کاربردی برای معلمان را به شما معرفی کنیم.
- سایت رسمی وزارت آموزش و پرورش :
اولین سایتی که جزو مهمترین سایت های کاربردی برای معلمان است ، سایت رسمی وزارت آموزش و پرورش است که در آن میتوان از اخبار آموزش و پرورش آگاهی پیداکنید. شما میتوانید از این سایت به صورت مستقیم به پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش نیز دسترسی داشته باشید. در این سایت میتوان اخبار هر استان را به صورت جداگانه بررسی کرد و کافی است به قسمت پایگاه های زیر مجموعه مراجعه فرمایید.اگر عضوی از خانواده فرهنگیان هستید و به دنبال اخبار رسمی آموزش و پرورش هستید به آدرس اینترنتیhttps://medu.ir/ مراجعه کنید.
2. سایت دانلود کتابهای درسی :
با پیشرفت تکنولوژی و تولید انواع تبلت ها و لپ تاپ ها و کتاب خوان ها ، همه ما عالقه مند هستیم که یک نسخه الکترونیک از کتب درسی را بر روی همین دستگاه های الکترونیک داشته باشیم.
به همین منظور دومین سایت کاربردی برای فرهنگیان سایت وزارت آموزش و پرورش است که نسخه الکترونیکی تمامی کتب درسی تمامی پایه ها و رشته ها را تهیه کرده است و حتی می توان نسخه الکترونیک کتب راهنمای معلم را نیز از این سایت دانلود و استفاده کرد.کافیست که به آدرس ir.sch.chap مراجعه کنید
و کتاب مورد نظر خود را از قسمت جستوجو پیدا کنید. الزم به ذکر است که هر ساله قبل از شروع سال تحصیلی ، کتاب های همان سال در سایت قرار میگیرد و میتوان از آخرین نسخه هر کتاب استفاده کرد.
3.آکادمی اساتید استادبانک :
اگر به دنبال این هستید که تدریس خصوصی داشته باشید اما تاکنون بستری مناسب برای این کار پیدا نکرده اید ، این سایت مخصوص معلمان است.این سایت بستری خوب برای تدریس هر درسی است و بسته به شرایط خودتان هم به صورت حضوری و هم آنالین میتوانید فعالیت کنید.در ضمن در این سایت مقالاتی پیرامون اینکه چگونه میتوانید در این سایت در قالب معلم خصوصی فعالیت داشته باشید وجود دارد
به طور کامل تمام شرایط توضیح داده شده اند.برای مراجعه به این سایت میتوانید به آدرس استادبانک بروید و از شرایط و ضوابط فعالیت در این سایت آَشنا شوید.استاد بانک به عنوان یک سایت بسیار کاربردی برای فرهنگیان میتواند منبع خوب برای تدریس بهتر باشد
4. سایت ُمنتا :
مُنتا پلتفرم آموزشی هوشمند، آنالین و دانش بنیان هست که فعالیت خود را از سال 1394 با تولید محصول بانک سوال شروع کرده . این مجموعه با استفاده از علوم و ابزارهای جدید و مدرن مثل ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی، سعی در ارتقای سطح علمی مدارس، مراکز آموزشی، دبیران و دانش آموزان دارد و در این مسیر از بهروزترین متدهای آموزشی مثل میکرولرنینگ استفاده میکند.
اگر معلم هستید و می خواهید به بانک سواالت جدید و به روز دسترسی داشته باشید ، مُنتا این امکان را برای شما فراهم آورده است.در ضمن امکانات این سایت هم برای معلمین مقطع ابتدایی هست و هم دبیران مقطع متوسطه اول و دوم . برای آشنایی با این سایت و امکانات آن ، به آدرس منتا بروید.
5 .سایت phET :
این سایت یک دنیای شگفت انگیز از شبیه سازی های علمی است که مانند یک آزمایشگاه مجازی است. PhET یک پروژه آموزشی بسیار محبوب و رایگان است که توسط دانشگاه کلرادو آمریکا ایجاد شده است .این سایت مجموعه ای عظیم از شبیه سازیهای تعاملی در حوزه های مختلف علم، از جمله فیزیک،شیمی، زیست شناسی، علوم زمین و ریاضیات را ارائه میدهد و برای دبیران مقطه متوسطه اول و دوم خیلی ابزار کارآمدی است. برای دسترسی به شبیه سازی هایPhET ، کافیست به وبسایت رسمی آن به آدرس مراجعه کنید.در ضمن یکی از مزیت های این سایت این است که از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کندتا تمام فرهنگیان به راحتی در کلاس درس خود از این سایت بهره مند شوند.
جمع بندی:
به عنوان یک معلم باید کار با سایت های اصلی کاری خود را یادبگیرید و درصورت نیاز به کمک برای هرکدام کافیه به ما اعلام کنید. تابتونیم در کمترین زمان کارهای شما را انجام دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید